Om Heima

Kontorshotell i Täby

Väldigt många Täbyföretagare sitter och jobbar hemifrån. De har inga arbetskollegor och arbetet får slåss om uppmärksamheten med allt det vardagliga som tränger på. Samtidigt är alternativet oftast bara ett tråkigt kontorshotell med en lång korridor med ett litet gemensamt pentry i ena änden. Heima är något annat - Hemia är mer än ett kontorshotell.

Vi är framtidens kontor. Ett coworking-center där du tillsammans med andra entreprenörer och företagare tar plats i en kreativ arbetsmiljö och atmosfär som inte bara genererar affärer utan även skapar puls, kultur, företagsamhet och utveckling.

 

Vi tror inte på det stela corporate-kontoret. Vi tror att din företagsidé är värd en bättre miljö än så. Hos oss på Heima hittar ditt företag hem. Här finns plats för idéer att växa.

 

Heima är en miljö där företagare inte bara delar gemensamma utrymmen som kopiering, konferensrum och lounger utan även kollegor, kompetens och utveckling. Det kanske sitter en jurist eller revisor i kontorsrummet bredvid, en utvecklare längre ner i korridoren eller en VD för ett entreprenadföretag på andra sidan loungen.

 

Vi skapar ett community där man kan dra nytta av varandra. Här byggs en miljö med innovativa människor med stor entreprenörsanda.

 

Heima är fornnordiska och betyder ”vårt hem”. Vi är placerade mitt i centrala Täby - en plats med mångtusenårig historia med vikingar. Det finns en anledning till att Täby är en del av det som  kallas för Runriket - det är nämligen världens runstenstätaste bygd! Därför ser vår logga ut som den gör: dels som ett bomärke, dels som ett H och dels som ett hus.

 

Varmt välkommen att hitta hem med ditt företag!

Heima logotype bakrgrundsbelyst

Intresseanmälan