Referenser

Bred kompetens och olika branscher är representerade på Heima Kontorshotell

 

Idag har vi en skön blandning av företag från olika branscher här på Heima. Den kreativa miljön och atmosfären är stimulerande och bidrar till utbyten och samtal mellan företagen.

Bällstaudde Fastigheter

Full-Time-Member, eget kontor med två kontorsplatser

"- Vi var ett av de första företagen som flyttade in på Heima. Vi rekommenderar varmt andra att börja jobba i den här kreativa och härliga miljön”.

Nina och Ia

Bällstaudde Fastigheter

"- Vi var ett av de första företagen som flyttade in på Heima. Det är så lättilllgängligt, det ger oss det lilla extra! Det är en fantastisk plats att arbeta ifrån. Vi tycker kanske det bästa är att få vara med i ett sammanhang och inte bara sitta på ett kontor. Det är osedvanligt positiv stämning här. Det gör också väldigt mycket för känslan att bröderna är här och är så engagerade.

Vi rekommenderar varmt andra att börja jobba i den här kreativa och härliga miljön”.

Nina och Ia


Bällstaudde Fastigheter AB. Bällstaudde tar fram och bygger bostäder för personer med behov av stöd och service enligt LSS. Bällstaudde har cirka femtio års erfarenhet och drivs nu av andra generationen.

Bällstaudde

Belkin Sweden

Full-Time-Member, eget kontor med plats för 4 personer

"- ”Vi var ute efter ett nytt kontor för vårt nordiska huvudkontor och hittade mer än så. Toppmoderna lokaler med väldigt hög standard på allt från kaffe till gym och kollegor."

Björn S

Belkin Sweden

"- Vi var ute efter ett nytt kontor för vårt nordiska huvudkontor och hittade mer än så. Toppmoderna lokaler med väldigt hög standard på allt från kaffe till gym och kollegor.

Vi trivs väldigt bra och skulle rekommendera alla att komma förbi och ta en kaffe för att sen fundera på att flytta till Heima - som är Best in class på alla sätt”, säger Björn.

Björn


Belkin Sweden Belkin är en av världens största tillverkare av tillbehör till mobil och data och ägs av asienbörsnoterade Foxconn.

Belkin

Better Hockey Sweden AB

Full-Time-Member, eget kontor med  4 arbetsplatser

"- Det känns väldigt bra att kunna representera Better Hockey i de toppmoderna lokalerna här på Heima.
Kaffet är dessutom en riktig höjdpunkt.

Sofie och Joel

Better Hockey Sweden AB

”- Heima har varit vårt huvudkontor sedan december 2019 och vi trivs fantastiskt bra. Lokalerna är toppmoderna samtidigt som det känns som hemma”, säger Sofie. Joel instämmer och lägger till att; ”- Kaffet är en höjdpunkt och det känns väldigt bra att kunna representera Better Hockey från Heima. Bra läge, hög teknisk utrustning och härliga coworkers”, säger Joel.

Sofie och Joel


Better Hockey Sweden AB är världsledande inom off-ice träning med eget varumärke, egen tillverkning och egen försäljning. Träningsredskap som plast-is, målburar, passers, puckar och olika dribblingsbanor är storsäljare med främst privatpersoner som kunder. Better Hockey har en imponerande resa där de idag når hela Europa och Nordamerika.

Sofie, som är VD, spelar för Djurgårdens IF i SDHL och Joel, som är Sales manager, spelar för Vallentuna i Division 1.

Betterhockey

Carcare Systems Europe AB

Full-Time-Member, Coworking office 

"- Jag letade efter ett kontor nära hemmet med hög trivselkänsla och tilltalande miljö. Hittade Heima och är supernöjd! Det goda kaffet är ett extra plus!"

Marcus

Carcare Systems Europe AB

"- Jag letade efter ett kontor nära hemmet med hög trivselkänsla och tilltalande miljö. Hittade Heima och är supernöjd! Delar låsbart kontor med andra företag. Det goda kaffet är ett extra plus!"

Marcus


Carcare System Europe AB digitaliserar och automatiserar begagnatprocessen åt bilåterförsäljare så bilarna ställs i ordning och säljs snabbare.

Bolaget bildades så sent som januari 2020 men har redan över 100 anläggningar som kunder!

Carcare

Everbit

Full-Time-Member, Coworking office

”Efter att ha kikat runt på kontorshotell var Heima det självklara valet. Lokaler och bekvämligheter utöver det vanliga, dessutom på cykelavstånd. Jag är supernöjd!”

Robert

Everbit

”Efter att ha kikat runt på kontorshotell var Heima det självklara valet. Lokaler och bekvämligheter utöver det vanliga, dessutom på cykelavstånd. Jag är supernöjd!”

Robert


Robert är egenföretagare sedan 2016 med sitt företag Everbit. Robert är full-time-Member och sitter i ett av våra delade kontorsrum med eget skrivbord. 

Everbit är konsult inom apputveckling och har hjälpt bland annat H&M, Avanza och Ica banken med deras mobilappar.

Robert är från början systemutvecklare och apputvecklare och är framförallt specialist inom androidenheter.

Idag jobbar Everbit med ett större projekt åt Sandvik.

Geoguessr

Part-Time-Member, Creative place

"- Jag uppskattar flexibiliteten, att jag kan sitta lite där jag vill, vilket passar mig perfekt. Ett extra plus är att jag får vintips av Heimas sommelierer och att jag kan förvara mina viner här i mitt vinfack.”

Micke, Co-Founder

Geoguessr

"- Innan jag flyttade till Täby så testade jag några olika kontorshotell och blev väldigt glad när jag slutligen hamnade på Heima. Trevliga människor och superfräsch miljö. Jag uppskattar flexibiliteten.

Micke, Co-Founder


Geoguessr är ett geografispel på nätet som idag har över 12 miljoner användare. Spelet går ut på att du tävlar mot kompisar eller andra spelare där du ska försöka lista ut vart du är med hjälp av Google Streetview. Ju bättre du gissar, desto högre poäng! 2013 kom första versionen och gick från att vara ett hobbyprojekt av ett kompisgäng till världens största användare av Google streetview. Totalt är de 6 st som jobbar fulltid med Geoguessr på olika platser runt om i Sverige där Micke som bor i Täby väljer att sitta på Heima.

Geoguessr

Jelena Meacham

Full-Time-Member, Creative space

”- Efter att ha jobbat hemifrån i 2 år  hittade jag Heima då jag sökte efter ett kontorshotell. Jag fastnade redan på hemsidan för hur modernt och lyxigt det såg ut.  Något utöver de vanliga!"

Jelena

Jelena Meacham

"- Efter första besöket kände jag WOW här vill jag vara. ÄLSKAR miljön, att man sen första besöket känt sig så välkommen och hemma. Att ni, Henrik & Jonas, är så vänliga och tillmötesgående och alltid är tillgängliga gör att allt blir så enkelt. Finns inte ett ont ord att säga och jag rekommenderar Heima till alla jag pratar med!”

Jelena


Medlem Jelena Meacham är entreprenör, influencer och onlinecoach som driver sin egen hemsida, app och instagram under sitt eget namn och varumärke @JelenaMeacham. 

Jelena är främst populär för sina individanpassade kostscheman, där hon hjälper andra i sin träning och har hjälpt många att hitta en ny hållbar livsstil där fokus för många varit att bli av med sin övervikt.

På instagram har Jelenas varumärke växt snabbt och med snart 35000 följare utvecklar hon sitt koncept ännu mer med kaloriberäknade recept, kalorijämförelser och sitt familjeliv! 

Mr Brands

Full-Time-Member, eget kontor för 1 person

”- Kombinationen av en fantastisk arbetsmiljö, moderna lokaler som har det lilla extra i form av design/inredning, konferensrum, stora lounger, gym, parkering, samt nära hem gjorde mitt beslut enkelt."

Mimo, VD

Mr Brands

”-  För mig var det ett enkelt val att ha mitt kontor här på Hemia. Kombinationen av en fantastisk arbetsmiljö med moderna lokaler som har det lilla extra i form av design/inredning, konferensrum, stora lounger, gym, parkering, samt nära hem gjorde mitt beslut enkelt! Att det sen drivs av två fantastiska bröder som alltid ställer upp och ser till att man trivs gör det oslagbart. Min filosofi är att om man ändå spenderar så många timmar på jobbet se då till att hitta en arbetsplats som ger dig motivation, ro och energi. Heima gör det för mig!”

Mimo, VD


Mr.Brands, en agentur med fokus inom konsumentelektronik där man hjälper varumärken med etablering, försäljning och affärsutveckling på den nordiska marknaden. Mimo är grundare av Mr.Brands och har flera projekt som han är delaktig i och han letar alltid nya möjligheter för att skapa bra business.

Norr Eyeware AB

Full-Time-Member, eget kontor för 1 person och hund

"- Jag vill framhäva tre starka fördelar med Heima. Närheten, funktionaliteten och den representativa miljön", säger Ralph. Företaget var det första som flyttade in på Heima.

Ralph

Norr Eyeware AB

"- Företaget var det första som flyttade in på Heima.

Jag vill lista 3 fördelar varför jag valt Heima som min arbetsplats:

  1. Närheten till hemmet
  2. Det är ett mycket funktionellt kontor med bra skrivare, bra lagerutrymme, träning i gym, fantastiskt bra kaffe och bra möjligheter till luncher på och i närheten av Heima.
  3. Miljön väldigt representativ. Det är väldigt trevligt att komma hit och det passar perfekt för oss som vill visa våra produkter i en trevlig miljö

Ett plus är att det drivs av två härliga brorsor som skapar en bra stämning."

Ralph


Norr Eyeware AB är ett glasögonföretag som säljer glas och glasögon till optikerbranschen. Med varumärken som Tiger of Sweden, Blåkläder och sitt eget varumärke. 

Norreyeware

Non-Violence Art Project

Full-Time-Member

"Toppmoderna lokaler och den mysiga miljön gör Heima till en fantastisk arbetsplats! Att det ligger nära hemmet och har en avgiftsfri parkering är ett stort plus!"

Ludmila

Vuab

"Toppmoderna lokaler och den mysiga miljön gör Heima till en fantastisk arbetsplats! Att det ligger nära hemmet och har en avgiftsfri parkering är ett stort plus!"

Ludmila


Den knutna revolvern ”Non-Violence” skapades ursprungligen av den svenska konstnären Carl Fredrik Reuterswärd som en minneshyllning till John Lennon.

När du köper Non-Violence skulpturen som kommer i begränsad utgåva, går en del av intäkterna till Non-Violence Project.
Stiftelsen Non-Violence Project är en non-profit organisation som utbildar unga människor i ickevåld, självkänsla och konflikthantering.
Några av de ambassadör som gjort sin tolkning av Non-Violence skulpturen är - Ringo Starr, Muhammad Ali, Yoko Ono, Paul McCartney,  Ernst Billgren, Petter och Carolina Gynning.

Non-Violence Project har även gjort ett samarbete med IM och skapat en Humanium Non-Violence skulptur som tillverkats av nedsmälta illegala vapen, ett exemplar är signerad av Dalai Lama.

Non-Violence

Park1 Hospitality

Full-Time-Member, eget kontor för 1 person

”En exklusiv och representativ miljö i direkt anslutning till hemmet, Täby C och Stockholm gjorde valet enkelt. Speciellt hos de varma ägarna, bröderna Hall, som genuint vill göra något annorlunda och något väldigt mycket bättre.”

Max, VD

Park1 Hospitality

”- En exklusiv och representativ miljö i direkt anslutning till hemmet, Täby C och Stockholm gjorde valet enkelt att ha mitt bolag här på Heima. Speciellt hos de varma ägarna bröderna Hall, som genuint vill göra något annorlunda och något väldigt mycket bättre.”

Max, VD


Park1 Hospitality drivs av Max sedan 11 år. Park1 Hospitality är ett personlig Concierge Service bolag för företagare som inte vill lyfta ett finger själva.
Park1 arrangerar fester, resor, konferenser och alla typer av evenemang från intima middagar med privata kockar till de största sport och konsert upplevelserna i Sverige och runt om i världen.

Park1 Hospitality

Passione Italiana

Full-Time-Member, eget kontor för 4 personer

”För oss som marknadsför premiumprodukter så är kontoret en viktig del i vår vardag. HEIMA andas familjär gästvänlighet, stil och professionalism, en härlig plats att bygga sitt företag ifrån helt enkelt!”  

Joakim, VD

Passione Italiana

”För oss som marknadsför premiumprodukter så är kontoret en viktig del i vår vardag. Heima är en härlig plats att bygga sitt företag ifrån!” 

Joakim, VD


Passione Italiana importerar noga utvalda italienska & spanska delikatesser från småskaliga gårdar och producenter, där passionen kring handgjort och traditionsenligt är bevarad.

Idén till företaget föddes efter flertalet besök på små familjeägda gårdar med genuin tillverkning, där producenterna ofta tyvärr inte får möjligheten att visualiseras på marknaden då de större importörerna mest fokuserar på storskaliga produktionsanläggningar och volym.  

Låt dig inspireras av våra producenter och produkter: Följ oss gärna på Instagram/Passioneitalianaab

De flesta produkter som Passione idag har i sin produktportfölj finns att hitta på ICA, COOP, Hemköp.

Passione Italiana

Heima - mer än bara ett kontorshotell

Välutrustat gym

Oavsett medelmskap har du tillgång till vårt välutrustade gym på entréplanet. Fräscha omklädningsrum med, duschar, shampoo och handdukar. Avsluta träningspasset med en bastu.

Self Storage

Som Heima Member har du möjlighet hyra ett av våra säkra lagerutrymmen i bottenplan. Förvara dina produkter eller ha ditt lager nära till hands. Att hyra förråd i Heima Self Storage är öppet även för icke medlemmar.

Wine Storage

Vi erbjuder möjligheten för både Heima Members och icke medlemmar att hyra ett säkert skåp i Heimas vinkällare. Där du kan lägga undan dina flaskor i väntan på rätt ögonblick.

Kontakta oss

Vi visar gärna runt i lokalerna.

Du når oss alltid på info@heima.se

Henrik: 070-745 46 56

Jonas: 070-749 01 31